Ungdomsgruppen

Njurförbundets ungdomsgrupp är till för dig mellan 18 och 30 år. Här får du träffa andra unga i liknande situation som du, lära dig mer om din sjukdom och behandling och vara med på våra helgkonferenser, där vi förenar nytta med nöje.

Våra träffar

Eftersom njursjukdomar ofta är relativt osynliga, fokuserar vi på känslan av att vara både frisk och sjuk och vilka erfarenheter och följder som det kan innebära. Vi kommer från många olika bakgrunder och har olika intressen, men har ändå många både trevliga och mindre trevliga gemensamma erfarenheter genom vår njurfunktionsnedsättning. Får du samma mediciner och behandlingar som andra, funderar du kring hur du bör äta och motionera, har du funderat på hur sex och njurfunktionsnedsättning påverkar varandra, eller gillar du bara att hänga med nya människor under några helger om året?

Njurförbundets ungdomsgrupp sysslar med just dessa saker och du behöver inte vara rädd för att kontakta oss om du undrar något eller vill prova att vara med under en helg tillsammans med oss!

Kontaktpersoner

Arbetsgruppen för Njurförbundets ungdomsverksamhet består av Rebecca Cross, Erik Zetterman, Oscar Norling och Vilhelm Ingell. Kontakta arbetsgruppen via e-post ungdomar@njurforbundet.se

På gång

Spa-helg med föreläsning
Helgen den 27-29 april är medlemmar mellan 18 och 30 år välkomna till en inspirationsträff med föreläsning, spa och aktiviteter. Vi kommer att tillbringa helgen på Hooks herrgård som ligger ca 3 mil söder om Jönköping. Ta chansen att träffa andra som du kan dela erfarenheter med, slappna av i spat och ät gott med nyfunna vänner!

Kostnaden för dig är endast 500 kr. I priset ingår boende med frukost, lunch, middag på Hooks herrgård, aktiviteter, föreläsning, inträde till Hooks spa och resekostnader med billigaste färdsätt, flyg, tåg eller bilersättning (18.50 kr per mil).

Anmäl dig senast 25 mars. Klicka på anmälningsformuläret nedan (pdf) och spara det på datorn. Då blir det ifyllningsbart och du kan mejla det till info@njurforbundet.se, eller skriva ut det och skicka med snigelpost till adress angiven i formuläret.

Anmälan till spa-helg

Inbjudan och program för spa-helg