Lediga jobb

Njurförbundet bildades 1969, fem år efter den allra första njurtransplantationen i Sverige. Vi är en ideell organisation med övergripande uppgift att bevaka njursjukas intressen i samhället, speciellt med inriktning på frågor som rör njursjukas situation i vården. I dag har vi cirka 4 200 medlemmar i alla åldrar organiserade i 15 regionföreningar. Vi som arbetar på Njurförbundets kansli har inte bara engagemanget för vårt arbete gemensamt – vi trivs med att arbeta tillsammans och gör alltid vårt yttersta får att hitta nya vägar fram. Vi är ett mindre kansli med tre medarbetare som sitter i trevliga och centralt belägna lokaler i Stockholm. Läs mer om oss på njurforbundet.se eller njurfonden.se.

Fondkoordinator med marknadsprofil till Njurförbundet

Ditt uppdrag

Som fondkoordinator på Njurförbundet bidrar du till arbetet för att uppnå Njurförbundets vision, som är att alla med njursjukdom ska kunna leva ett rikt och långt liv. Njurförbundet bevakar njursjukas intressen gällande behandling, vård, rehabilitering och social trygghet. En viktig del i arbetet är att främja vetenskaplig forskning om njursjukdomar och njurtransplantationer samt sprida kunskap om njurarnas viktiga funktioner. Detta sker genom Insamlingsstiftelsen Njurfonden. Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att hantera administrativa uppgifter för Njurfonden. Mer specifikt innebär rollen att:

Hantera administrativa göromål kopplat till fondens uppdrag, såsom att svara i telefonen, registrera gåvor och givare i CRM-systemet, bevaka insamlingskontot samt ta emot gåvor via webb och Swish samt skicka minnesblad vid begravningar.
Koordinera brevkampanjer med upphandling av trycksaker och distributionstjänster samt uppföljning av resultat.
Utveckla Njurfondens kanaler på sociala medier och i andra forum för att öka kännedomen om våra frågor och fondens varumärke.
Hantera ansökningar från forskare som söker anslag ur Njurfonden.
Bevaka och ansöka om bidrag från andra fonder och stiftelser till förbundets verksamhet, framförallt till barn- och ungdomsverksamheten.
Hantera utlysningar och anslagsfördelning ur Njurförbundets fonder Amelie Ersmarkers Minnesfond (rekreationsbidrag för barn) och Alwallsfonden (projektbidrag för sjukvårdspersonal).

Din profil

Vi söker dig som i första hand är en skicklig koordinator och administratör, gärna med intresse av marknadsföring. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en insamlingsorganisation eller en närliggande verksamhet inom ideell sektor och minst några års erfarenhet från en administrativ/koordinerande roll. Det är en fördel, men inte ett krav, om du har erfarenhet av att ha arbetat i KomMed eller annat CRM-system. Du har förmågan att växla mellan arbetsuppgifter och arbetar bra både självständigt och i team. Vidare behöver du vara strukturerad, samarbetsinriktad och initiativkraftig samt tycka om att ge service till andra. På sikt ser vi att du blir en nyckelfunktion i vårt insamlingsarbete och att du bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till en nyinrättad roll i en spännande verksamhet där du får möjlighet att själv påverka tjänstens utformning utifrån kompetens och intresseområde!

Ansökan

Visa intresse genom att registrera CV och ett motivationsbrev via signerarekrytering.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 januari 2019. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90 eller Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60.

Kontaktpersoner

I den här rekryteringen samarbetar vi med Signera Rekrytering.
Ansök till tjänsten som Fondkoordinator med marknadsprofil här >