Välkomna på familjeläger 4-9 juli! Barn- och föräldragruppen inom Njurförbundet arrangerar en familjevecka på Tanum Strand i Bohuslän. Vi hälsar familjer med njursjuka barn välkomna till en lärorik och händelserik sommarvecka, med både föreläsningar och aktiviteter. Inbjudan gäller familjer med barn som under 2022 fyller högst 18 år.

Syftet med familjeveckan är att ge tillfälle till information och erfarenhetsutbyte, men också till rekreation och umgänge under trevliga former. Ledare engageras för att ordna aktiviteter med barnen när föräldrarna är upptagna av föreläsningar.

På Tanum Strand bor vi i friliggande stugor på bekvämt gångavstånd till restaurang och badanläggning. Alla med egen uteplats och fullt utrustade kök för självhushåll samt dusch, WC och TV. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår.
Läs mer om boendet här>>

Familjeveckan vänder sig till föräldrar med njursjuka barn och deras syskon t o m det år man fyller 18 år. För att delta i Njurförbundets arrangemang måste alla i familjen vara medlemmar.

Anmälan: Anmälan är nu stängd.

Deltagaravgift: 1 000 kronor per person.

Om du inte har mottagit en bekräftelse på anmälan senast 20 maj, kontakta förbundskansliet.

Deltagaravgiften betalas när ni har fått bekräftelse. Avgiften inkluderar logi, måltider och resekostnader med billigaste färdsätt, 2:a klass tåg eller bilersättning f.n. 18,50 kronor per mil. (Annat färdsätt t.ex. flyg kan ersättas efter särskild överenskommelse).

Vid avbokning som sker så sent att Njurförbundet debiteras av leverantören står deltagaren för hela kostnaden (exkl. deltagaravgift), om inte läkarintyg kan uppvisas.

Frågor? Kontakta Njurförbundets kansli, tel: 08-546 40 500, mejl: info@njurforbundet.se

 

 

Tips!

Det kan finnas möjlighet att söka bidrag för deltagande genom exempelvis Majblomman eller Nicklas och Mattias Minnesfond.

Vill du stödja Barn- och föräldragruppens verksamhet? Bg: 221-1001.