Frågor/oro inför val av dialys? Digitalt möte 27 okt 2021

Mer information hittar du under Facebook-länken

Frågor/oro inför val av dialys? | Facebook


För dig som inte använder Facebook:

Detta evenemang är öppet för alla. Du behöver således inte vara medlem i Njurföreningen Norra Mälardalen för att delta. Enda kravet är att du ska vara nära förstående dialys.
Är du njursjuk och dialysen stundar runt hörnet? Är du osäker på vilken dialys du ska välja? Vill du prata av dig om din oro inför dialysen med andra i samma situation? Ställa frågor till de som är i eller har varit i dialys?
Då är detta forumet för dig!
Onsdagen den 27 oktober kl. 19.00-21.00 anordnar Njurförbundet Norra Mälardalen en samtalsgrupp för just det. Personer som har eller har haft dialys kommer att närvara så ni kan ställa frågor. Det är högt i tak och inga frågor är för dumma. Observera att ingen sjukvårdspersonal kommer att närvara.
Mötet kommer att ske över teams och antalet platser är 10. Ni anmäler er genom att skicka ett mail till norramalardalen@njurforbundet.se. Länk till mötet kommer någon dag innan evenemanget.
Ni har alltså INTE anmält er om ni klickar på ”kommer” på detta evenemang.
OBS! Sista anmälningsdag är måndagen den 25 oktober!
Även om ni inte kan närvara detta datum men vill, skicka ett mail, eller skriv en kommentar, så vi ser intresset så försöker vi skapa fler tillfällen.

Jullunch 2021

Efter möjligheten att få en tredje vaccindos satsar vi på jullunch i december.

Boka lördagen den 11 december! Mer information kommer senare.

Höstlunch och ytterligare en vaccindos

Efter nyheten att personer med nedsatt immunförsvar behöver ytterligare en vaccindos har vi valt att inte anordna någon höstlunch 2021.

Läs med på Njurförbundets hemsida
Boosterdos från september – Njurförbundet (njurforbundet.se)

Funktionsrätt Sverige, inspelad länskonferens från den 19 maj

Funktionsrätt Sverige ordnade en länskonferens den 19 maj. Konferensen gästades också av tre externa föreläsare; Anders Blanck, Anna Nergårdh och Lisbeth Löpare Johansson.

Föreläsningarna spelades in och kan nu ses på Funktionsrätt Sveriges Youtube-kanal.

Vänligen se länken:
https://youtube.com/playlist?list=PLUe0F2kuSehuxWAd7SvVxeaVGgS9P2e1a